Zpět na seznam

Kroužkofest 2019

Přijďte první školní den, v pondělí 2. září od 10 do 17 hodin, na Kostelním náměstí u OC Forum Ústí nad Labem.

Budou se zde prezentovat různorodé zájmové organizace s nabídkou volnočasových aktivit pro děti a mládež od 5 do 15 let. Rodiče tak budou moci vybírat z desítek klubů či kroužků pro své ratolesti, informovat se a děti zase vyzkoušet na stanovištích jednotlivé aktivity.

10:00 - 10:10 Úvod/představení programu  
10:10 - 10:30   Ústecký dětský sbor Martina Zemanová  10 min.
10:30 - 10:45   DC MARVERCI 15 min.
10:45 - 11:00   DDM - ŠKOLA STEPU 15 min.
11:00 - 11:10   GYMNASTICKÝ SPORTOVNÍ KLUB Ústí nad Labem 10 min.
11:10 - 11:20   Vystoupení s koňmi 10 min.
11:20 - 11:30   Vystoupení s koňmi 10 min.
11:30 - 12:00   Pauza 30 min.
12:00 - 12:15   Vystoupení s kozami 15 min.
12:15 - 12:30   DDM - Taneční skupina Avalanche 15 min.
12:30 - 13:00   DDM - Musical School 30 min.
13:00 - 13:15   DDM - vystoupení mažoretek 15 min.
13:15 - 13:30   Vystoupení s kozami 15 min.
13:30 - 13:50   Biketrialová show 20 min.
13:50 - 14:00   BASTA CHEERLEADERS  10 min.
14:00 - 14:45   Tereza Mašková 15 min.
14:45 - 15:00   STK GEBERT ÚSTÍ. N. L. - LATINO, STREET 15 min.
15:00 - 15:20   BLADES - Americký fotba 20 min.
15:20 - 15:30   BASTA CHEERLEADERS  10 min.
15:30 - 15:45   Vystoupení s koňmi 15 min.
15:45 - 16:00   DDM - IZRAELSKÉ KOLOVÉ TANCE 15 min.
16:00 - 16:20   TS Freedom 20 min.
16:20 - 16:40   Ústecké Bambini 20 min.
16:40 - 16:50   Podkresová hudba 10 min.

Další akce v FORUM Ústí nad Labem

Akce centra

Podzimní nákupy Ona Dnes 2019
14. 10. – 20. 10. 2019

Největší slevová nákupní akce v České republice je tady a zapojeny jsou také naše prodejny. Přijďte využít skvělé slevy, které jinde nezískáte!

Číst více
Nenechte si nic ujítSledujte nás na sociálních sítích.